Cupa Davis. Mehdi Tahiri: "E posibil ca Marocul să învingă România"

Cupa Davis. Mehdi Tahiri: "E posibil ca Marocul să învingă România"
| Foto: Sala Polivalenta

Căpitanul nejucător al echipei de tenis a Marocului, Mehdi Tahiri, a declarat, într-o conferinţă de presă, că e posibil ca echipa lui să câştige meciul cu România, deşi nu este favorită.

"E posibil să câştigăm, e posibil orice", a spus Mehdi Tahiri, întrebat de jurnalişti dacă apreciază că e posibil ca echipa Marocului să câştige meciul cu formaţia României. El a mai spus că jucătorii săi sunt motivaţi, că gândesc pozitiv şi că pentru ei e bine că în echipa României nu va fi şi Horia Tecău.

Horia Tecău, alături de care Mergea face de obicei pereche la dublu în Cupa Davis, nu va putea evolua în meciul cu Marocul, după cum a precizat pe rețeaua de socializare Facebook, din cauza unei accidentări. Tahiri a mulţumit Federaţiei Române de Tenis pentru condiţiile oferite şi a spus că jucătorii sunt foarte fericiţi că se află în România şi la Cluj şi că se bucură de ospitalitatea românească.

Echipele Romaniei şi Marocului se vor întâlni, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. 

Lotul Marocului cuprinde următorii jucători: Lamine Ouahab (locul 571 ATP la simplu, 619 ATP la dublu), Amine Ahouda (718 ATP la simplu, 940 la dublu), Soufiane El Mesbahi (1.533 ATP la simplu), Yassine Idmbarek (fără clasament), Yassir Kilani (fără clasament).

 

Comenteaza