"Dacă ar fi ușor, oricine ar putea fi «U»-ist" / 24.000 de suflete pe Cluj Arena

"Dacă ar fi ușor, oricine ar putea fi «U»-ist" / 24.000 de suflete pe Cluj Arena
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919

Disputa dintre trupa lui Sabău și cea a lui Charalambous din cadrul etapei a 26-a a SuperLigii a intrat în topul asistențelor în acest sezon, cu aproape 24.000 de suflete în stadion. 

Duelul de luni seara dintre ”U” Cluj și FCSB s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a 26-a a SuperLigii, aducând ambelor echipe câte un punct în clasament. 

Cluj Arena aproape s-a umplut pentru "U" Cluj – FCSB. Dintre cele 30.200 de locuri, s-au umplut 23.893, ceea ce face disputa dintre trupa lui Sabău și cea a lui Charalambous să intre în topul asistențelor în acest sezon. Derby-ul de tradiţie al oraşului dintre "U" Cluj şi CFR Cluj a adunat doar 22.614 spectatori.

La partida FCSB - Rapid au fost prezenţi 40.563 de oameni pe Arena Națională, iar la FCSB-CFR Cluj, 28.519 pe Stadionul Steaua, a transmis gsp.ro

În ce îi priveşte pe suporterii Universităţii, aceştia transmit că stadionul Cluj Arena este pentru ei cel mai  frumos loc e pe pământ, iar viaţa în alb şi negru este o onoare.

"Pentru alții, "U" este numai o vocală, dar pentru noi este Simbolul ce ne dă avânt. Acolo unde alții văd doar un stadion, pentru noi este cel mai frumos loc de pe pământ. Atunci când alții se ascund de ploi și ger, noi ne strângem lângă "U" și ne unim vocile, să se audă până sus la cer.

Viața în alb și negru este o onoare, nu contează că ești bucuros sau trist! Dacă ar fi ușor, oricine ar putea fi "U"-ist", au scris Şepcile Roşii 1919 pe pagina de Facebook

Comenteaza