Dan Petrescu a bătut palma pe 3 ani cu Neluţu Varga. Ce clauză de reziliere va avea la CFR Cluj

Dan Petrescu a bătut palma pe 3 ani cu Neluţu Varga. Ce clauză de reziliere va avea la CFR Cluj

Dan Petrescu a bătut palma cu patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, iar în cursul zilei de marți ar urma să fie prezentat oficial de clubul clujean.

Contractul lui Dan Petrescu a fost redactat în cursul zilei de luni, iar clauza de reziliere a antrenorului se ridică la 600.000 de euro, dublu față de cât va încasa Marius Șumudică în zilele următoare, după ce Neluțu Varga l-a pus pe liber, a anunţat digisport.ro

Dan Petrescu a cerut și patru transferuri în finalul perioadei de mercato, întrucât vrea să scape de anumiți jucători din lot. Contractul lui Petrescu va fi valabil până în 2024, iar cele două părți ar urma să semneze actele marți dimineață.

Pe lista lui Dan Petrescu s-ar afla trei mijlocași care au impresionat în trecut în Gruia: Mihai Bordeianu, Emmanuel Culio și Damjan Djokovic.

Astfel, Dan Petrescu va bifa a treia experiență ca antrenor principal la CFR Cluj. Tehnicianul a mai pregătit echipa campioană între iunie 2017 și februarie 2018 și între martie 2019, când a revenit din China, unde plecase în vara lui 2018, și noiembrie 2020.

Pe banca tehnică a lui CFR Cluj, Dan Petrescu a câștigat trei titluri și a bifat două participări consecutive în grupele Europa League, prima încheiată în șaisprezecimile competiției, unde echipa ardeleană a fost învinsă de Sevilla, grație golului marcat în deplasare, formație care ulterior a și câștigat competiția.

Comenteaza