Dan Petrescu a depus notificare pentru neplata salariilor

Dan Petrescu a depus notificare pentru neplata salariilor
| Foto: realitateasportiva.net

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a depus notificare la clubul ardelean după ce nu i-ar fi fost plătite mai multe salarii. Recent, fundașul Kevin Boli a depus memoriu tot din cauza problemelor cu plata salariilor.

Dan Petrescu nu este primul om din cadrul clubului ardelean care face un demers pentru obținerea banilor restanți. Zilele trecute, fundașul Kevin Boli și-a depus memoriu deoarece ar avea mai mult de trei salarii neplătite de la echipa din Gruia, informează ProSport.

Clubul CFR Cluj are astfel la dispoziție doar 15 zile să-i vireze banii restanți lui Dan Petrescu, după ce tehnicianul a depus notificare.

În cazul în care „Bursucul” nu-și va primi drepturile bănești, acesta va putea depune memoriu la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Deşi e campioana României, echipa din Gruia are multe probleme financiare. Problema salariilor restante de la CFR Cluj nu mai este de mult o necunoscută. Damjan Djokovic, mijlocașul formației din Gruia, l-a atacat pe colegul său Giedrius Arlauskis, după ce a spus de acesta că este ipocrit.

Comenteaza