Dan Petrescu cere arestarea "responsabililor" cu înjurăturile: ”Ei nu se uită la meci, doar mă înjură de neveste, de copii, de familie..."

Dan Petrescu cere arestarea "responsabililor" cu înjurăturile: ”Ei nu se uită la meci,  doar mă înjură de neveste, de copii, de familie..."

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut o conferință de presă, sâmbătă, înaintea partidei de campionat contra Farului Constanța, din etapa a 7-a a Superligii.

Dan Petrescu nu va fi pe banca lui CFR Cluj în meciul cu Farul Constanţa, acesta având două etape de penalizare în campionat după partida cu Chindia Târgoviște, când inclusiv antrenorul a văzut cartonașul roșu. Petrescu spune că e greu de trăit un meci al propriei echipe de la televizor pentru că îi vine să vorbească singur: "Parcă e mai  bine pe bancă, chiar dacă e presiunea maximă la orice meci. Banca e bancă şi televizorul e televizor". 

Antrenorul lui CFR Cluj a declarat că va schiba toată echipa la Constanţa faţă de componenţa acesteia din meciul jucat în Conference League. 

Antrenorul "feroviarilor" a mai declarat că tratamentul de care are parte la meciurile din fotbalul românesc este de neimaginat. Mereu este contestat și înjurat ca la ”ușa cortului” de unii indivizi. Acestea este de părere că este hulit pe nedrept de personaje care, în alte țări, ar fi fost arestați de foarte mult timp.

”Se pun vreo 4-5 în spatele băncii. Eu nu am mai văzut asta în istoria fotbalului. Ei nu se uită la meci, doar mă înjură pe mine de neveste, de copii, de familie… într-una, tot meciul. Numai în România se întâmplă asta, vă spun. Băieţii ăia ar trebui să fie arestaţi.

În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează. Dar ăia mă înjură non-stop. În România nu se ia nicio măsură, te înjură toţi. Când te înjură o galerie, e ok… ăia sunt mulţi. Dar când vin în spatele băncii şi stau toţi acolo. Asta e meseria lor să mă înjure pe mine. Ce le-am făcut eu? Spuneţi-mi ce le-am făcut eu!?", s-a revoltat Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei spune că el pune la suflet oriceşi că munceşte din greu pentru fotbal. "Eu nu păcălesc fotbalul. Am dat tot! Sunt şocat! În străinătate de ce am fost tratat corect? În România e la modă, îl înjuri pe Petrescu şi te-ai scos. Suporterul ăla sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, să mă înjure din altă parte!”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro. 

Comenteaza