Dan Petrescu, despre viitorul său la CFR Cluj, după eşecul cu Rapid: "La fotbal, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci"

Dan Petrescu, despre viitorul său la CFR Cluj, după eşecul cu Rapid: "La fotbal, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci"
| Foto: https://www.sport.ro

CFR, campioana en-titre a României, are tot mai puține șanse să obțină al șaselea titlu la rând, iar întrebarea la care încă nu există răspuns este dacă Dan Petrescu va continua ca antrenor în Gruia. 

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Farul este pe locul 1, cu 43 de puncte, urmată de FCSB, cu 40 de puncte, și de CFR Cluj, cu 38 de puncte, iar faptul că Dan Petrescu  va rămâne la Cluj nu mai e atât de sigur pe cum anunţa patronul Varga în urmă cu o lună. 

CFR Cluj a pierdut cu 3-1 meciul de luni seara cu Rapid Bucureşti, iar Dan Petrescu știe că în cazul în care va pierde campionatul, la echipă sunt posibile schimbări masive, inclusiv a sa, chiar dacă are contract pe încă un an.

”Acum e la cald, nu are rost să vorbim. La fotbal, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Așteptăm să vedem ce va fi la finalul campionatului.

Eu mai am contract un an aici, deci nu pot pleca de capul meu de la echipă. Acum suntem supărați, nu are rost să vorbim prea mult. (...) În fotbal, orice se poate întâmpla.

Oricum, eu sunt decis să lupt și să dau sută la sută câtă vreme vom avea șanse. Dacă pe primele două locuri sunt alte echipe, înseamnă că noi avem șansa a treia”, a declarat Dan Petrescu la interviul de după meci, citat de digisport.ro

Comenteaza