Dan Petrescu, suspendat 2 meciuri: ”Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”

Dan Petrescu, suspendat 2 meciuri: ”Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”
| Foto: Sport Pictures - digisport.ro

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, spune că va privi meciurile lui CFR Cluj din următoarele două etape de campionat, la care va fi suspendat, de acasă. 

Eliminat cu cartonaş roşu în partida Chindia - CFR Cluj 0-2, Dan Petrescu va fi suspendat pentru două meciuri. Aşa că nu va fi pe bancă la partida cu FC Botoșani, din Gruia și nici la cea din deplasare cu FC Hermannstadt.

„Bursucul” ar vrea dribleze de acasă noua lege gândită de Federația Română de Fotbal, care plănuiește să plaseze în tribune un delegat lângă antrenorii suspendați, astfel încât aceștia să nu ofere indicații către jucători și staff, scrie gsp.ro

La meci, tehnicienii ar trebui să stea în tribună, supravegheați de un delegat FRF, care le va urmări fiecare mișcare. Nu e clar încă dacă cei care aleg să nu vină la stadion vor fi sancționați automat pentru că nu se poate demonstra că au comunicat cu echipa. Antrenorii suspendați care comunică cu echipa și cu staff-ul pot fi sancționați cu 50.000 de lei, contravaloarea a 10.000 de euro. 

„Am meritat suspendarea, dar sper să fie suspendați și arbitrii. Eu merit, recunosc! (...) Eu am greșit și sunt suspendat, e corect! Dar suspendați și arbitrul, care a făcut praf meciul”, a precizat Dan Petrescu la conferința de presă.

"Dacă ai făcut greșeli majore, trebuie să fii suspendat, să plătești precum antrenorii! Am greșit și merit 100% să plec, două etape stau acasă. Să nu mă caute prin tribune că nu mă vor găsi. Nu voi sta la meci, așa că degeaba m-ar căuta. Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”, a adăugat Petrescu.

Comenteaza