Dan Petrescu, suspendat două etape şi amendat

Dan Petrescu, suspendat două etape şi amendat
| Foto: Arhiva

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu CSM Poli Iaşi, din Liga I.

"FC CFR 1907 Cluj vs. CSM Poli Iaşi – eliminare – În baza art.53.2. din RD se sancţionează dl. Petrescu Dan, antrenor FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei. În baza art. 65.a din RD se sancţionează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 lei. În baza art.45.1 din RD, dl. Petrescu Dan va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv 2 jocuri suspendare şi o penalitate sportivă de 6800 lei", a anunţat lpf.ro.

Petrescu a ispăşit prima etapă de suspendare la meciul cu FCSB, de duminica trecută, şi va sta în tribune şi la partida cu CS Universitatea Craiova, din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Ionuţ Peteleu de la CFR a primit o suspendare de un joc şi o penalitate sportivă de 740 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu FCSB, în timp ce în cazul lui Mihai Pintilii, Comisia a acordat termen pentru 28 martie.
Un alt jucător suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei este Ionuţ Vână, de la FC Viitorul, eliminat la meciul cu CS Universitatea Craiova.

Comenteaza