Dan Petrescu va conduce vineri primul antrenament la Kayserispor. Când va debuta pe banca turcilor

Dan Petrescu va conduce vineri primul antrenament la Kayserispor. Când va debuta pe banca turcilor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al campioanei României a semnat o înțelegere cu formația care se luptă pentru evitarea retrogradării din Super Lig.

Deși în ultimii trei ani s-a luptat pentru titlu în Liga 1 și pentru calificarea în primăvara europeană alături de CFR Cluj, Dan Petrescu va avea un alt obiectiv în Turcia. Fostul tehnician din Gruia va trebui să salveze de la retrogradare Kayserispor, penultima clasată din Super Lig.

Petrescu a semnat deja angajamentul cu formația la care evoluează Silviu Lung Jr. Cristi Săpunaru și Denis Alibec, iar vineri va conduce primul antrenament.

“Dan Petrescu, noul antrenor al echipei galben-roșii, va participa vineri la antrenament. Noul antrenor va fi în fruntea echipei la meciul cu Yeni Malatyaspor, care se va disputa sâmbătă, și va reprezenta primul său meci oficial”, scriu jurnaliștii din Turcia.

Debutul oficial al antrenorului pe banca lui Kayserispor va avea loc sâmbătă la duelul cu Yeni Malatyaspor, ocupanta locului al 10-lea în Super Lig. Partida e programată la ora 15:00.

Comenteaza