Debeljuh contestă eliminarea din meciul contra Chindiei: "Dacă ăsta e roșu, eu mă las de fotbal. A fost penibil"

Debeljuh contestă eliminarea din meciul contra Chindiei: "Dacă ăsta e roșu, eu mă las de fotbal. A fost penibil"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul campioanei CFR Cluj a fost trimis la vestiare de arbitru după consultarea VAR.

Intrat pe teren în minutul 73, Gabriel Debeljuh a rezistat doar până în minutul 79, când a primit cartonașul roșu pentru o lovitură cu cotul. La finalul partidei, atacantul croat a contestat vehement decizia arbitrului.

"A fost mingea sus, am sărit cu fundașul, dar nu am avut intenția să-l lovesc. A dat fault la mine, apoi s-a dus la VAR.

Nu e roșu, nu știu cum n-a văzut la VAR. Am văzut faza, nu știu ce să zic.

Dacă ăsta e roșu, eu mă las de fotbal. Nu știu ce a văzut arbitrul, a fost penibil, penibil, penibil a fost", a spus atacantul pentru Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza