Dinamo, ajutată de un fotbalist de la CFR Cluj: "Mi-am asumat că sunt 'câine' oriunde am fost"

Dinamo, ajutată de un fotbalist de la CFR Cluj: "Mi-am asumat că sunt 'câine' oriunde am fost"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fotbalist al formației din Gruia a decis să contribuie financiar la inițiativa suporterilor formației din capitală, care încearcă să plătească datoriile clubului. 

Una dintre cele mai importante echipe din România, Dinamo, trece printr-o situație complicată. Clubul din capitală întâmpină probleme financiare și este în pericol de a nu obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1. Suporterii s-au organizat și încearcă să își salveze echipa favorită, iar un jucător al campioanei CFR Cluj a ales să îi sprijine. Este vorba desre George Țucudean, cel care a evoluat pentru Dinamo și care a făcut o declarație de dragoste echipei din capitală. 

"Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac", a fost mesajul lui Țucudean pentru suporterii dinamoviști. 

Atacantul în vârstă de 28 de ani a ajuns în 2010 la Dinamo pentru care a evoluat în 94 de partide, a înscris 24 de goluri și a oferit 13 pase decisive. Alături de "Câinii roșii", Țucudean a cucerit o Cupă și o Supercupă a României. 

Comenteaza