Dulca: "Vrem să rămânem neînvinşi şi după meciul cu CFR"

Dulca:
Antrenorul care a readus pe Universitatea Cluj în prima ligă fotbalistică a ţării, Cristi Dulca, a vorbit, într-un interviu pentru ZIUA de CLUJ, despre obiectivele actualei sale echipe. Gaz Metan Mediaş are un început foarte bun de campionat, fiind neînvinsă până în acest moment. Următorul adversar este CFR.

Tehnicianul Mediaşului are ca obiectiv clasarea pe unul din locurile 1-7, iar în ceea ce priveşte Universitatea Cluj, Dulca e de părere că are o echipă bună prin transferurile pe care le-a făcut.

Aţi avut un început bun de sezon, în care după primele patru etape echipa dumneavoastră este neînvinsă. Speraţi la cupele europene?

Sper să scoatem maximum de la fiecare joc şi să facem cât mai multe puncte, tocmai pentru faptul că retrogradează şase echipe este un campionat mult mai greu. Avem obiectiv de a ocupa unul din locurile 1-7.

Urmează trei meciuri mai grele cu CFR, Pandurii şi Steaua. Câte puncte veţi credeţi că veţi reuşi să scoateţi în aceste trei jocuri?

Niciodată nu mă gândesc decât la primul joc. Primul joc al nostru este meciul cu CFR, din Gruia. Îl analizăm, încercăm să scoatem maxim de la acest joc. Nu mă gândesc să îmi fac un calcul, atâtea puncte câştig. Luăm fiecare joc în parte şi încercăm să scoatem maxim din el.

Cât timp crede că veţi rămâne neînvinşi?

Sper cât mai mult. Ăsta e fotbalul. Anul trecut am avut un punct în patru etape şi am învăţat din experienţa anului trecut că trebuie să tratăm fiecare joc serios. Sunt fericit nu numai că am avut rezultatele acestea bune, dar jocul şi ceea ce am arătat în teren a fost mulţumitor şi pentru mine şi pentru public. Mă refer la modul cum am abordat fiecare partidă.

Mai există probleme financiare la echipă?

Nu. S-au rezolvat problemele financiare.

Aţi primit oferte de a antrena la alte echipe în ţară sau în străinătate?

Nu am primit nicio ofertă.

Cum vedeţi situaţia de la Universitatea Cluj în acest sezon?

E un început mai puţin bun de campionat, dar campionatul este lung. Universitatea Cluj a făcut transferuri foarte bune, au o echipă zic eu bună şi e doar început de campionat. Nu putem face o analiză acum sau să facem pronosticuri ce se va întâmpla. Vom vedea. Fiecare echipă încearcă să scoată maxim şi în afară de Petroul, Steaua, Astra, celelate echipe n-au loturile aşa valoroase. Cele trei echipe putem spune că se bat la campionat.

Nu vi se pare că Universitatea Cluj suferă în atac după plecarea lui Lemnaru?

Cu siguranţă că Lemnaru e o pierdere mare pentru ei şi a demonstrat-o că a fost într-o formă foarte bună şi merita practic un transfer la o echipă bună. Mă bucur pentru el. Acuma nu fac eu analiza lui ”U” Cluj, pentru că ei ştiu pe cine vor să aducă şi ce jucători transferă şi cu siguranţă că dacă nu îşi rezolvă problemele, vor mai aduce un atacant.

Comenteaza