După o luptă de 10 ani, fostul fotbalist Mihai Neșu mănâncă singur

După o luptă de 10 ani, fostul fotbalist Mihai Neșu mănâncă singur
| Foto: captura Facebook

De aproape zece ani, de când un teribil accident suferit la un antrenament l-a țintuit în scaunul cu rotile, fostul fotbalist Mihai Neșu duce o luptă continuă pentru a-și recăpăta viața normală.

Mihăiță Neșu (37 de ani) oferă zilnic mostre incredibile despre ceea ce înseamnă cu adevărat lupta cu problemele vieții.

Fiecare mișcare pe care reușește s-o facă singur este o mare victorie pentru el. De curând, fostul jucător a reușit să mănânce singur. Imagini cu momentul emoționant au fost postate pe pagina de Facebook a fundației care îi poartă numele. 

La 10 mai 2011, în timpul unui antrenament, Mihai Neșu a suferit o fractură de vertebră cervicală, după ce un coechipier a căzut peste el.

În urma accidentului, fostul jucător de fotbal a rămas paralizat, iar de atunci a început un proces lung de recuperare. Medicii îi dădeau șanse foarte mici să se mai miște vreodată. Acum, Mihai Neșu este într-un scaun cu rotile, își poate folosi parțial mâna dreaptă și poate mișca alte părți ale corpului.

"BUCURIE MARE! Mihai Neşu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident!  După cum observaţi Mihai este ajutat de niste ustensile speciale, dar independenţa primită astfel e foarte importantă!", anunţă fundaţia Mihai Neşu pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/fundatiamihainesu/

 

Comenteaza