Echipa de rugby a lui "U" şi-a schimbat denumirea. Ce obiectiv are

Echipa de rugby a lui
Echipa masculină de rugby a Universităţii Cluj va evolua din sezonul viitor sub o nouă denumire.

Directorul general al firmei de băuturi alcoolice Prodvinalco, Andi Dascăl, a anunţat că parteneriatul cu echipa de rugby a fost prelungit pe o durată de cinci ani, iar, din sezonul viitor, va evolua sub denumirea de "U" Prodvinalco.

Cu această ocazie antrenorul "studenţilor", Bogdan Cantor, a vorbit despre obiectivul destul de îndrăzneţ al echipei pentru viitorul campionat.

"În numele echipei pe care o păstoresc vă mulţumesc pentru sprijinul pe care ni-l acordaţi şi mai ales ne încântă pentru ceea ce se va întâmpla la anul, adică vom purta denumirea "U" Prodvinalco. Asta nu trebuie decât să ne ambiţioneze, să ne trasăm un obiectiv mult mai mare şi mult mai măreţ, de a aduce după mult timp o medalie la Cluj - Napoca. Va fi foarte greu, dar cu aceşti băieţi şi cu ceea ce vom mai aduce, am încredere că vom reuşi. Vă mulţumim", a spus antrenorul echipei, Bogdan Cantor.

La sfârşitul prezentării echipei şi a anunţării parteneriatului a urmat o sesiune de fotografii, după care au concertat Dumitru Fărcaş şi formaţia Compact.

Comenteaza