Boc, întâlnire cu Gabi Tamaș, în centrul orașului: “Va face diferența la “U” Cluj”

Boc, întâlnire cu Gabi Tamaș, în centrul orașului: “Va face diferența la “U” Cluj”

Primarul municipiului s-a întâlnit cu noul fundaș al “Șepcilor roșii”, pe care îl consideră cel mai bun transfer al clubului din ultimii 10 ani.

Emil Boc a avut parte de o întâlnire surprinzătoare în centrul orașului. Primarul s-a intersectat întâmplător cu Gabriel Tamaș, noul transfer al Univeristății Cluj. Boc a povestit întâmplarea și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașului.

”Este un transfer de excepție. Este cel mai reușit gest de performanță pentru “U” Cluj din ultimii 10 ani. L-am întâlnit pe Tamaș aseară, prin centrul Clujului, și m-am bucurat să văd că simte orașul și că are pulsul lui. Mi-am dat seama că a venit cu suflet și cu pasiune în acest oraș. Cred că va face diferența la “U” Cluj.

Eu îi urez bun venit și sunt convins că ne vom bucura de performanța pe care o aduce și Clujul, prin Universitatea, că își va urma parcursul firesc, o revenire din cenușă, și se vor duce înspre Liga 1 și spre alte performanțe”, a spus Emil Boc, la ZIUA Live.

În vârstă de 36 de ani, Tamaș a sosit la Universitatea Cluj după o experiență în Liga 1, la Astra Giurgiu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza