Video Emil Boc, sprijin total pentru noul staff de la "U" Cluj: "Am încredere în Toni Petrea și în echipa coordonată de Radu Constantea"

Emil Boc, sprijin total pentru noul staff de la "U" Cluj: "Am încredere în Toni Petrea și în echipa coordonată de Radu Constantea"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul i-a asigurat pe cei din club că vor avea toată susținerea din partea autorităților locale și a ținut să mulțumească și sponsorilor care sunt alături de "studenți".

Deși a evitat să dezvăluie dacă s-a întâlnit cu noul antrenor al Universității Cluj, Emil Boc a transmis că Toni Petrea, dar și managementul clubului vor avea parte de toată susținerea Primăriei în continuare.

"Am încredere în Toni Petrea și în echipa coordonată administrativ de Radu Constantea. Am încredere că știu ce au de făcut și, împreună, vom duce Universitatea Cluj pe un drum bun și vom fi mândri.

Ei trebuie să știe că au spatele asigurat, pot conta pe Primăria Cluj-Napoca, pe sponsorii importanți, cărora le voi mulțumi public. Trebuie să le mulțumim și universităților și nu în ultimul rând minunatei galerii și tuturor clujenilor care vin la meci, ei fac diferența.

Rămâne emblematic momentul de la Sibiu, chiar dacă nu am câștigat. Așa ceva nu poate realiza oricine în România. Pentru asta merită să lupți, asemenea emoții nu trăiești în fiecare zi", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza