Video Emma Raducanu vine din nou la Cluj, la Transylvania Open: "Aștept cu nerăbdare să mă întorc"

Emma Raducanu vine din nou la Cluj, la Transylvania Open: "Aștept cu nerăbdare să mă întorc"
| Foto: facebook.com/TransylvaniaOpen

Câștigătoarea US Open din 2021 va participa și la ediția din acest an a turneului WTA250, care va avea loc în Sala Polivalentă.

Eliminată anul trecut în sferturile de finală, Emma Raducanu (83 WTA) vine și în 2022 la Transylvania Open pentru a-și lua revanșa. Jucătoarea cu orgini românești se declară încântată să evolueze în fața publcului clujean.

"M-am simțit foarte bine anul trecut în Cluj. Oamenii au fost extraordinari și m-au făcut să mă simt extrem de bine. Așa că sunt extrem de încântată și fericită să mă întorc și anul acesta.

De fiecare dată când am ocazia, ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo și am foarte multe amintiri plăcute. Aștept cu nerăbdare să mă întorc", a spus Emma Raducanu.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian luptă din nou pentru trofeul de la Cluj

Două dintre româncele aflate în primele 100 de jucătoare ale lumii vor fi prezente și în 2022 pe tabloul Transylvania Open.

Transylvania Open 2022

"Sper ca sunteți pregătiți să ne întâlnim din nou, pentru cea de-a doua ediție a singrului turneu WTA250 din România. Eu mă antrenez, Thomas (n.r. - antrenorul) poate confirma. Mi-am pregătit și capa și abia aștept să joc în fața publicului de acasă, care este clar cel mai bun.

Anul trecut mi-a lipsit foarte mult energia voastră, dar sper că anul acesta să ne bucurăm împreună de tenis. De abia aștept!" e mesajul transmis de Jaqueline Cristian (87 WTA).

Comenteaza