Este oficial: Halep joacă din nou la Cluj peste două luni

Este oficial: Halep joacă din nou la Cluj peste două luni
Clujenii le vor putea urmări din nou pe Simona Halep şi pe celelalte componente ale naţionalei de tenis la Sala Polivalentă, într-un important meci internaţional.

România - Germania, meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, se va juca la Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie 2016. Acesta este anunțul făcut de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

"Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură", a spus George Cosac.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale: Helga Masthoff - Virginia Ruzici 6-3, 6-2, Helga Hosl - Mariana Simionescu 6-3, 6-3, Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff - Judith Gohn/Virginia Ruzici 6-3, 1-6, 6-3.

 

 

Comenteaza