Este oficial: Ogăraru, noul antrenor al Universităţii Cluj

Este oficial: Ogăraru, noul antrenor al Universităţii Cluj
Directorul sportiv Eugen Pîrvulescu a anunţat că tehnicianul şcolit la Ajax Amsterdam este noul antrenor al echipei.

"Avem un nou tehnician, în persoana lui George Ogăraru, și împreună îmi doresc să facem lucruri bune, iar în scurt timp să jucăm în cupele europene. Ne-am întâlnit cu el în această dimineață, am inspectat bazele de pregătire, tot ce înseamnă Universitatea Cluj", a declarat Eugen Pîrvulescu, directorul sportiv al "U" Cluj, la sport.ro.

Ogăraru urmează să conducă în această după-masă primul antrenament al "Şepcilor roşii".

"Suntem chiar acum la discuții și urmează că în această după-amiază să conducă primul antrenament al echipei. Vine din fotbalul olandez, foarte dezvoltat, cu altă mentalitate. Cred că va aduce plusul dorit de toată lumea. Alături de el vine și un director tehnic, un fost jucător care a activat la cel mai înalt nivel timp de 20 de ani", a adăugat Pîrvulescu.

Mihai Teja, fostul antrenor al "studenţilor", a anunţat miercuri seara că pleacă de la Universitatea, după o discuţie cu Florian Walter.

George Ogăraru a fost antrenor la academia clubului Ajax Amsterdam. El ar urma să fie însoţit la Cluj de Alfons Goroenendijk, care a evoluat ca jucător pentru Ajax şi Manchester City.

Comenteaza