Expoziţie despre biserica Sfântul Mihail, la Book Corner

Expoziţie despre biserica Sfântul Mihail, la Book Corner
O expoziţie cu fotografii ce are în centru biserica "Sfântul Mihail", realizate de Ştefan Socaciu, cu titlul “Sf. Mihail – puncte de vedere”, va fi vernisată vineri, de la 18, la librăria Book Corner.

"Biserica Sfântul Mihail a devenit un reper pentru turişti şi pentru admiratorii de monumente culturale, însă şi un frecvent punct de întâlnire pentru locuitorii oraşului. Ştefan Socaciu reia imaginea uzuală, aproape stereotipă a bisericii, şi o redă în câteva fotografii ce surpind noutatea şi magia acestei clădiri care aproape că se suprapune cu numele oraşului", precizează Claudiu Groza.

Expoziţia este primul de acest gen ce va fi prezentată la noua locaţie a librăriei Book Corner, de pe Bulevardul Eorilor, mai subliniază Groza.

Ştefan Socaciu este unul dintre fotografii clujeni cunoscuţi, iar între cele mai recente expoziţii ale sale se numără "Portrete - Muzeul de Artă Cluj-Napoca", "Transilvania multiculturală - Accademia di Romania, Roma, Italia, expăoziţia de grup "Oraşul Cluj" - la Biblioteca Central Universitară Lucian Blaga - Cluj-Napoca.

 

Comenteaza