Falub, deranjat de atitudinea jucătorilor la finalul partidei cu Ighiu: ”Voi purta o discuție cu ei”

Falub, deranjat de atitudinea jucătorilor la finalul partidei cu Ighiu: ”Voi purta o discuție cu ei”
Adrian Falub și-a început cu dreptul al treilea mandat de pe banca lui ”U” Cluj. Antrenorul ”studenților” a fost însă deranjat de încăierarea dintre jucătorii săi și ai Performanței Ighiu la finalul meciului.

Atacantul Iuliu Hațiegan a intrat prin alunecare și l-a faultat pe portarul oaspeților, Sporea. Arbitrul a dictat fault în atac și apoi a urmat un schimb de replici între ambii jucători. Florescu a intervenit și el, iscându-se astfel un scandal general. Centralul nu a mai stat pe gânduri și le-a arătat cartonașul roșu lui Florescu și Sporea.

"Nu e normal să avem reacții de genul celor de la final, nu e permis să avem jucători eliminați și voi purta o discuție cu ei. Jocul a fost în multe momente echilibrat, dacă adversarii marcau din penalty, alta era soarta partidei. Până la urmă am câștigat meritat. Eu revin la "U" doar la greu, nu o să revin niciodată când e ușor și cu siguranță locul Universității nu e în liga a treia. Nu ne va fi deloc ușor, surprinzător și azi (sâmbătă - n. red.) am dat peste o echipă foarte bună", a spus antrenorul Universității, Adrian Falub.

"U" Cluj s-a impus cu 3-0 în fața Performanței Ighiu, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a cincea din Liga a III-a. Oaspeții au ratat un penalty în minutul 17, în urma intervenției lui Albuț. Takacs, Hațiegan și Florescu sunt cei care au marcat golurile victoriei.

"Alb-negrii" ocupă locul 6, cu 7 puncte. Performanța Ighiu este pe 7, cu același punctaj. Liderul seriei este Metalurgistul Cugir, cu un total de 12 puncte.

Comenteaza