Fanii uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume se întâlnesc la Cluj

Fanii uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume se întâlnesc la Cluj
După Brașov și Târgu-Mureș, este rândul orașului Cluj-Napoca să fie, între 23 și 25 octombrie, gazda celei de-a treia Adunării Generale a membrilor Asociaţiei Arsenal Romania Supporters Club (ARSC).

Fiind cel mai important eveniment al ARSC, fan-club recunoscut oficial de Arsenal Football Club încă din 2013, adunarea reprezintă un prilej de socializare faţă-în-faţă pentru fanii îndrăgitei echipe de fotbal britanice.

"Organizăm anual această adunare, pentru că, așa cum declara și Arsene Wenger, manager al Arsenal FC: it's all about consistency. Încercăm să legăm între noi, de la an la an, o prietenie tot mai puternică inspirată doar de pasiunea noastră comună pentru cea mai frumoasă echipă de fotbal din lume, Arsenal Londra. Această întâlnire este o excelentă ocazie să stabilim ce vom face în continuare în cadrul organizației noastre care are statut de personalitate juridică prin intermediul căreia desfășurăm atât acțiuni sportive cât și civice, unele dintre ele cu caracter caritabil", a declarat Teodor Irimia, președintele ARSC.

Programul celei de-a treia Adunări Naționale include un consurs de tip "quiz" care va avea loc vineri seară de la ora 21:00 în WarmUp Pub, în cadrul căruia suporterii formaţiei Arsenal Londra își vor putea testa cunoștințele despre echipa favorită.

Totodată, sfârșitul acestei săptămâni aduce cea de-a treia ediție a turneului de fotbal ARSC Trophy, organizat anual cu ocazia adunărilor naționale, ce se va desfășura sâmbătă de la ora 10:00 la Baza Sportivă CMC. 

Ziua de sâmbătă se va încheia cu vizionarea meciului Arsenal - Everton din etapa a X-a Premier League, care va fi urmat de o petrecere în acelaşi local.

"Noi, cei de aici din Cluj, am fost printre primii fani Arsenal din România care ne-am organizat încă de acum câțiva ani. Ne vedem la fiecare meci al echipei, chiar la două-trei zile, așa cum se întâmplă în toate filialele ARSC din țară, așa că suntem deja prieteni buni, iar la Adunarea Națională, acum ca în fiecare an, ne bucurăm să ne reîntâlnim prietenii tunari din toată țara", a afirmat Paul Pop, membru al ARSC Cluj-Napoca.

Echipa tunarilor, cum mai este numită Arsenal, are în România mii de simpatizanți, așa cum reiese din monitorizarea canalelor de social-media pe care aceștia comunică sub numele de arsenalromania.ro.

Comenteaza