Fatih Terim: A fost un meci greu, aproape a unul de şah

Fatih Terim: A fost un meci greu, aproape a unul de şah
Selecţionerul naţionalei Turciei, Fatih Terim, a declarat, marţi seară, după victoria din partida cu reprezentativa României, scor 2-0, că a fost un meci greu, aproape ca unul de şah.

"Am avut o primă repriză pe care am dominat-o şi în care am şi marcat. Am întâlnit o echipă bună care ne-a învins la Istanbul. Îi felicit pe români şi pe antrenor şi le urez succes pe viitor. Cred în jucătorii mei şi am văzut că vor să fie o echipă. Toată echipa credea în victorie şi le-am spus să nu le fie frică de înfrângere şi greşeli pentru că eu răspund. Fizic echipa României era în formă, dar jucătorii noştri au fost mai în formă. A fost un meci greu, aproape ca unul de şah. După primul gol mi-a plăcut că toată echipa a venit să mă felicite", a spus Terim, după prima victorie a Turciei pe terenul României după 1925.

Fatih Terim consideră că e mai puţin important dacă Turcia se va califica, considerând că importante sunt victoriile: "Mai avem două meciuri şi e nevoie de încă două victorii. Dacă ne calificăm sau nu e mai puţin important, suporterii aşteaptă victorii. Acesta este un drum al speranţei şi vom face tot ce putem pentru a-i face mândri".

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile au fost marcate de Burak Yilmaz '22 şi Mevlut Erdinc '90+5.

 

Comenteaza