Fed Cup. Elveţiencele, intimidate de Halep

Fed Cup. Elveţiencele, intimidate de Halep
Site-ul Federaţiei Elveţiene de Tenis consideră că echipa căpitanului nejucător Heinz Gunthardt a avut parte de o tragere la sorţi dificilă în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, în care va întâlni România.

"Elveţia va trebui să-şi salveze locul în Grupa Mondială în România. Tragerea la sorţi, care ar fi putut aduce un voiaj în Australia, nu a fost blândă pentru formaţia lui Heinz Gunthardt. În 21 şi 22 aprilie, rezultatul acestui baraj de promovare/rerogradare va depinde fără dubii de prezenţa Simonei Halep. Numărul 2 mondial nu a jucat în întâlnirea de la Cluj-Napoca, împotriva Canadei, câştigată cu 3-0 (n.r. - 3-1) de românce. Accidentată la gleznă la Melbourne, Simona Halep a dorit să se refacă înainte de a reveni în competiţie în acestă săptămână, la Doha. Dacă România va putea conta pe serviciile Simonei Halep, misiuena echipei Eleţiei va fi foarte dificilă. Dar de acum până-n aprilie, Heinz Gunthardt speră că Timea Bacsinszky îşi va regăsi toate mijloacele şi că Belinda Bencic va depăşi această criză de încredere care a cuprins-o week-end-ul trecut, la Praga, unde Elveţia s-a înclinat cu 3-0 în faţa Republicii Cehe", a notat sursa citată.

Echipa României va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, pe teren propriu, reprezentativa Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi.

Cele mai cunoscute jucătoare elveţiene sunt Timea Bacsinszky, locul 42 WTA, Belinda Bencic, locul 73 WTA, şi Viktorija Golubic, locul 100 WTA.

 

Comenteaza