Fed Cup la Cluj, sold-out! O mai poţi vedea pe Halep, gratis, la antrenamente. VEZI orarul

Fed Cup la Cluj, sold-out! O mai poţi vedea pe Halep, gratis, la antrenamente. VEZI orarul

Echipa României de Fed Cup se pregătește de meciul cu Elveția, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. Partida are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a anunţat programul oficial al celor două echipe de tenis feminin, acestea fiind deschise publicului. Vineri are loc tragerea la sorţi a meciurilor.

 Poza noua 18.04.2018

Se va juca cu casa închisă. Record de asistenţă, peste partida cu Canada?

Preţurile biletelor pentru meciul România-Elveţia costă între 75 şi 130 de lei şi se pare că, până în prezent, s-au vândut 8.000 de tichete. Ziua de sâmbătă este sold-out, iar pentru duminică mai sunt puţine bilete rămase. Recordul de asistenţă stabilit la partida cu Canada, 8.600 de spectatori, ar putea fi doborât.

Lotul echipei Elveţiei pentru acest meci le cuprinde pe Timea Bacsinszky (46 la simplu, 136 la dublu), Viktorija Golubic (115 la simplu, 71 la dublu), Jil Teichmann (135 la simplu, 209 la dublu), Patty Schnyder (149 la simplu). Patty Schnyder, în vârstă de 39 de ani, va reveni după o pauză de şapte ani în echipa de Fed Cup a Elveţiei, pentru meciul cu România.

Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor la echipa României.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup. În primul tur al Grupei Mondiale II, la 10-11 februarie, România a învins Canada cu 3-1, la Cluj, în timp ce Elveţia a fost învinsă de Cehia cu 3-1 în Grupa Mondială.

Comenteaza