Felgueiras a izbucnit şi îi cere restanţele salariale lui Paszkany: "Plăteşte chiria şi salariul, bă!"

Felgueiras a izbucnit şi îi cere restanţele salariale lui Paszkany:
Portarul CFR-ului s-a izbucnit la finalul meciului de cupă cu Astra, în care a fost desemnat cel mai bun om de pe teren.

Deşi în conturile clubului au intrat milioane bune de euro din participarea în Liga Campionilor, fotbaliştii au întârzieri salariale de oridinul lunilor. Portarul Mario Felgueiras a izbucnit după returul semifinalei Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Cel mai curtat fotbalist din Gruia s-a descătuşat după calificarea echipei sale în finala Cupei României. Felgueiras a fost desemnat omul meciului în victoria cu Astra Giurgiu (2-0), dar a izbucnit la finalul celor 90 de minute, în drumul spre vestiare. Portughezul a început să dea cu pumnii în pereţi şi le-a transmis conducătorilor un mesaj elocvent. „Plăteşte chiria, bă! Şi chiria şi salariul", a răbufnit goalkeeper-ul, cu mesaj direct către Paszkany. Deasupra tunelului ce duce spre vestiare se aflau preşedintele clubului „feroviar" Iuliu Mureşan şi directorul sportiv Răzvan Zamfir. Felgueiras, la fel ca mulţii alţii din lot nu şi-a primit salariile pe mai multe luni, dar nici chiria prevăzută în contract, fiind nevoit să o achite din propriul buzunar.


Paszkany a motivat recent că va întârzia deliberat plata contractelor din cauza rezultatelor dezastruoase din 2013, însă jucătorii au avut restanţe şi în toamnă, înainte de participarea în Liga Campionilor.


Ca un exemplu, în toamna anului trecut, Vasile Maftei avea de recuperat chiria pe 6 luni de zile plus restanţe din contractul de joc, prima de campionat şi de calificare în Liga Campionilor. Ulterior, fotbalistul a mai primit ceva bani, dar mereu cu întârziere. În situaţia sa se află mai mulţi componenţi ai lotului.

Comenteaza