Ferguson: Vom merge la Cluj cu cea mai bună echipă, nu vrem să repetăm greşelile de anul trecut

Ferguson: Vom merge la Cluj cu cea mai bună echipă, nu vrem să repetăm greşelile de anul trecut
Celebrul antrenor al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a menţionat că echipa sa trebuie să evite „greşelile stupide” din ediţia precedentă a Ligii Campionilor, când nu a trecut de faza grupelor.

„Desigur, nu am mai jucat la Cluj şi după experienţa de anul trecut (când Manchester a terminat grupa în spatele Benficăi şi a lui Fc Basel, n.red.) nu vrem să mai facem greşeli stupide. Vom alinia cea mai bună echipă a noastră pentru a ne asigura că vom merge mai departe", a precizat Sir Alex Ferguson, citat de site-ul oficial al lui Manchester United.

Antrenorul englezilor a făcut o scurtă menţune asupra fiecăreia dintre oponente, vorbind de întâlnirile din trecut cu Galatasaray şi de atmosfera incendiară de pe stadionul echipei turcă.

Referitor la Braga, tehnicianul a descris-o ca pe una din echipele în creştere din Portugalia, amintind de întlnirile anterioare din ultimii ani cu formaţii din ţara respectivă, precum Benfica, Sporting şi Porto.

CFR Cluj, Manchester United, Sporting Braga şi Galatasaray Istanbul fac parte din grupa H a Ligii Cmapionilor. Primele două clasate vor merge mai departe în competiţie, iar cea de-a treia se va califica în Europa League.

 

Comenteaza