”Feroviarii” au cucerit Supercupa, dar sunt cu gândul la un nou titlu: “Trebuie să avem această foame în continuare”

”Feroviarii” au cucerit Supercupa, dar sunt cu gândul la un nou titlu: “Trebuie să avem această foame în continuare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a câștigat primul trofeu al sezonului, după ce a învins la penalty-uri marea rivală FCSB. 

Formația din Gruia a cucerit cel de-al patrulea trofeu al Supercupei din istoria clubului. “Feroviarii” au dominat autoritar duelul cu rivala FCSB, însă au învins doar după executarea loviturilor de departajare. Cu toate acestea, trofeul le-a ridicat moralul fotbaliștilor, care își doresc să cucerească al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

”Eu zic că echipa a meritat acest trofeu, au avut mai multe ocazii, dar din păcate noi am ratat mult în această seară. Cred că pe teren numai noi am avut ocazii. La FCSB au jucat copii, dar cu valoare.

Dar e important că noi am vrut să luăm trofeul şi trofeul merge cu noi. Dacă sunt copii sau nu, important pentru noi era trofeul. Şi îl luăm cu noi. Trei ani la rând am luat campionatul, îl vrem şi pe al patrulea, cine e la CFR ştie că aici toată lumea vrea să câştige un trofeu şi trebuie să avem această foame în continuare”, a declarat Mario Camora, potrivit Fanatik.

“Mă bucur că suntem câştigătorii acestei Supercupe şi e normal să mă bucur de acest trofeu, să facem poze, pentru că ne plac trofeele, în ultimii ani am câştigat foarte multe trofee.

Am avut foarte multe ocazii şi în prima repriză şi în a doua, mingea nu a vrut să intre. Cel mai important e că am câştigat, nu contează că am câştigat la penalty. Cupa e la noi şi e cel mai important.

De când am venit eu, din 2008, atunci s-a câştigat primul titlu şi de atunci am câştigat cele mai multe trofee din România. Ne dorim să câştigăm în continuare, pentru că ce este mai frumos să te bucuri după un trofeu câştigat?”, a spus și Adrian Păun.

Comenteaza