Final de săptămână dedicat mișcării la Cluj. Urban PLAYFIELD, un nou eveniment marca Sports Festival

Final de săptămână dedicat mișcării la Cluj. Urban PLAYFIELD, un nou eveniment marca Sports Festival

În 19 și 20 septembrie, comunitatea sportivă din oraș este chemată la cel mai nou eveniment sub egida Sports Festival.

Comunitatea sportivă din Cluj-Napoca este chemată „la joacă”, în stradă, în weekendul 19-20 septembrie. Sports Festival lansează cluburilor sportive invitate antrenamente și provocări de îndeplinit. URBAN PLAYFIELD – The power of sport este evenimentul care vine să susțină pasiunea pentru sport a comunității locale și să celebreze încă o dată beneficiile mentale și fizice pe care le aduce sportul în viața noastră.

Super weekendul sportiv se va desfășura pe platoul dintre Cluj Arena și Bt Arena și va include 10 sporturi pline de adrenalină și energie. Date fiind condițiile actuale, accesul publicului spectator va fi deschis doar la câteva activități din cadrul programului, în limita locurilor disponibile și doar cu rezervare prealabilă pe www.sportsfestival.com/urban-playfield, cu respectarea normelor de distanțare socială. În rest, accesul în perimetru va fi rezervat exclusiv sportivilor legitimați și abonaților cluburilor sportive partenere.

Pentru publicul larg vor fi disponibile două evenimente care vor anima weekendul oricărui pasionat de sport:

EXTREME ENDURO SHOW

•             sâmbătă, 20.30 – Night show EXTREME ENDURO

•             duminică, 14.30 – Day show EXTREME ENDURO

Locuri disponibile: 200. Rezervări aici: www.sportsfestival.com/rezervare-urban-playfield/

MOVIE NIGHTS

•             sâmbătă, 19.30 – MASTERCLASS cu Darren Cahill

•             duminică, 19.30 – FĂGĂRAȘ Ridge

Rezervări aici: www.sportsfestival.com/rezervare-urban-playfield/

COMUNITĂȚI SPORTIVE IMPLICATE

Cluburile sportive invitate vor avea antrenamente și provocări de îndeplinit: moto, crossfit training, escaladă, MTB, skateboard, zumba, roundnet, capoeira, kyokusin, karate. Accesul în perimetru  va fi rezervat exclusiv sportivilor legitimați și abonați ai cluburilor sportive partenere, implicit publicul nelegitimat sportiv nu poate participa.

Activitățile disponibile publicului spectator sunt gratuite, accesul se face doar pe baza de înregistrare online, iar publicul participant va trebui să respecte normele de distanțare socială, purtarea măștii și să ia loc pe tot parcursul evenimentului.

Comenteaza