Fostul ”U”-ist Moruțan nu a ieșit din vizorul lui FCSB. Explicația lui FC Botoșani

Fostul ”U”-ist Moruțan nu a ieșit din vizorul lui FCSB. Explicația lui FC Botoșani
Fostul mijlocaș al Universității Cluj, Olimpiu Moruțan, se află în continuare în vizorul Stelei. Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftimie, a dezvăluit în ce stadiu se află negocierile cu George Becali.

Moruțan este dorit de "roș-albaștri" de mai multe luni. Pe 10 iulie, Becali anunța că transferul jucătorului de 18 ani la FCSB este rezolvat. O zi mai târziu, însă, mutarea a intrat în impas. FC Botoșani și FCSB nu s-au înțeles la procentele dintr-un viitor transfer al puștiului crescut de "U" Cluj. Cu toate acestea, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftimie, anunță că tratativele nu s-au încheiat.

"Discuția cu FCSB pentru Moruțan nu este închisă. Nu știu care este filozofia domnului Becali. Eu când am vorbit cu dumnealui mai trebuia să punem la punct detalii despre jucător, dar după aceea nu știu ce s-a întâmplat. Banii pe care i-am cerut nu au fost mai mulți", a spus patronul lui FC Botoșani, pe Digisport.

Moruțan a mai fost urmărit de Atalanta și PSV Eindhoven, dar și de CFR Cluj. El și-a început cariera la "U", de unde a plecat în vara lui 2016. Este cotat la 400.000 de euro pe portalul transfermarkt.com. În ultima ediție de campionat, mijlocașul de 18 ani a strâns 19 apariții în tricoul lui FC Botoșani. În noua ediție de campionat, Moruțan a prins două meciuri, unul dintre ele împotriva CFR-ului.

Comenteaza