FOTO/VIDEO: "Studenţi" contra studenţi. ”U” Cluj, victorie în amicalul cu USAMV

FOTO/VIDEO:
”U” Cluj s-a impus cu 2-1 în fața studenților de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), în cadrul unui meci demonstrativ.

Elevii lui Marius Popescu au deschis scorul prin Irimie, iar avantajul a fost dublat de Chiorean. În actul secund, USAMV a reușit golul de onoare în urma unei execuții spectaculoase din unghi. Cele două formații s-au împărțit în echipe de câte 7 jucători, iar fiecare repriză a durat 20 minute. Amicalul s-a disputat cu ocazia inaugurării noii baze sportive a USAMV.

"Suntem onorați că am fost invitați. Ne simțim că facem parte din familia universitară și sper că a fost un eveniment plăcut. Mi-aș dori să se repete astfel de acțiuni, sunt gesturi care ajută la dezvoltarea tineretului, atât din punct de vedere sportiv, cât și educațional. Lucrurile astea aproprie oamenii într-un singur gând: "U", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu.

La eveniment au fost prezenți Marius Popescu (antrenorul lui "U" Cluj), Zsolt Szilágyi (antrenorul secund), Marian Onicaș (team-manager "U" Cluj), Cristi Pojar (fost fotbalist al "Șepcilor roșii"), Ioan Ovidiu Sabău (manager sportiv "U" Cluj), Cosmin Irimieș (prorector al Universităţii Babeş-Bolyai și vicepreședinte la "U" Cluj) și Cornel Cătoi (rectorul USAMV).

USAMV completează lista membrilor fondatori ai FC Universitatea Cluj, alături de UBB, Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, Universitatea Tehnică, Universitatea de Artă şi Design, respectiv Academia de Muzică Gheorghe Dima.

Comenteaza