Gânduri mari la ”U” Cluj înainte de reunirea lotului: ”Entuziasmul trebuie să ne domine”

Gânduri mari la ”U” Cluj înainte de reunirea lotului: ”Entuziasmul trebuie să ne domine”
Aflați încă în vacanță, ”studenții” se gândesc deja la Liga a III-a. ”Entuziasmul și atitudinea pozitivă trebuie să ne domine”, a spus antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu.

Luni, 17 iulie, "Șepcile roșii" se vor reuni pentru pregătirea noului sezon. Locația primului antrenament nu a fost încă stablită, dar cel mai probabil se va desfășura pe Cluj Arena. Ediția 2017-18 din Liga a III-a va începe sâmbătă, 26 august.

"Entuziasmul și atitudinea pozitivă trebuie să ne domine. Suntem nerăbdători să ne vedem, să muncim și să progresăm. Obiectivul nostru e promovarea în Liga a II-a, pentru că degeaba stai șase zile îmbrăcat în alb, dacă duminică ai căzut în noroi.

Cu siguranță, implicarea adversarilor se va dubla în meciurile cu noi. Toți își vor dori să ne învingă. Dar noi trebuie să fim profesioniști. "U" Cluj angrenează o grămadă de idei, forțe și aprecieri", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Universitatea s-a întărit până acum cu mijlocașii Mihai Onicaș (27 ani) și Octavian Ursu (22 ani), respectiv fundașul Florin Cordoș (23 ani). Primii doi au evoluat ultima dată la Olimpia Satu Mare, iar al treilea a jucat pentru Luceafărul Oradea. "U" Cluj l-a mai adus și pe mijlocașul Adrian Micaș (18 ani), de la LPS Satu Mare.

"Studenții" le-au prelungit, de asemenea, contractele lui Brian Lemac, Rareș Takacs, Iuliu Hațiegan și Denis Hordouan.

"Încă n-am terminat cu întăririle. Lucrurile se pot schimba, având în vedere că perioada de transferuri se termină abia pe 5 septembrie. Pot să apară jucători valoroși", a spus "Papi".

Tehnicianul Universității îi cheamă în număr cât mai mare pe fani în noul sezon: "E clar că ei fac parte din viața echipei. Ne-au susținut. Le urez o vară plăcută și îi aștept lângă noi".

"U" Cluj a promovat în liga a III-a la finalul sezonului 2016-17. Trupa lui Marius Popescu a obținut 27 victorii și un singur egal în campionat, iar la baraj a eliminat-o pe campioana Maramureșului, Târgu Lăpuș (8-0 acasă, respectiv 6-0 în deplasare). "U" Cluj a cucerit, de asemenea, Cupa României pe județ, după o finală cu Gloria Cătina (7-0).

Comenteaza