Gândurile ”Bursucului” înaintea deplasării cu Voluntari: ”Important e să nu pierdem” și ”Toți vor un fotbal electrizant, dar nu e mereu posibil”

Gândurile ”Bursucului” înaintea deplasării cu Voluntari: ”Important e să nu pierdem” și ”Toți vor un fotbal electrizant, dar nu e mereu posibil”
Antrenorul lui CFR Cluj nu îi subestimează pe elevii lui Claudiu Niculescu. ”Bursucul” crede că Voluntariul e o echipă greu de învins acasă și s-ar mulțumi chiar și cu un egal. Dan Petrescu a explicat, de asemenea, și motivul pentru care ”feroviarii” nu pot avea mereu un joc spectaculos.

Înaintea acestui duel, CFR ocupă locul 1 în campionat, cu 43 puncte. În ultimul joc, ardelenii au bătut-o cu 2-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe. FC Voluntari este pe 10, cu 22 puncte. Etapa trecută, ilfovenii au scos un 1-1 cu Gaz Metan Mediaș. În ciuda poziției din clasament, Dan Petrescu nu îi subestimează pe elevii lui Claudiu Niculescu. Ba mai mult, e convins că fostul jucător de la Dinamo și Universitatea Cluj este cheia succesului pentru Voluntari.

"Important e să nu pierdem. Normal că vrem să câștigăm, dar jucăm în deplasare și știm că Voluntari a făcut trei de 0-0 în ultimele meciuri de acasă, cu Steaua (FCSB - n. red.), Viitorul și Juventus. În toate aceste trei meciuri a meritat victoria, au fost mai buni, dar nu au putut să bage mingea în poartă. E foarte greu să câștigi la ei, e o echipă care a luat două trofee într-un an. E foarte solidă. Are jucători de mare clasă - Sânmărtean, Lazăr, Cernat și Marinescu - care pot face diferența. Au un antrenor care a schimbat în bine acest club, l-a pus în direcția care trebuie. Joacă un fotbal echilibrat. S-a adaptat și a organizat foarte bine echipa. Primește gol foarte rar și niciodată nu face cadouri", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

FC Voluntari - CFR Cluj se joacă vineri, de la ora 20:45, în etapa cu numărul 20 din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Telekom Sport. În tur, "ceferiștii" s-au impus cu 2-0.

"Știu că majoritatea fanilor și a specialiștilor vor un fotbal electrizant, cu goluri, cu acțiuni, dar nu e posibil tot timpul. Trebuie să ai și jucătorii necesari ca să poți face asta", a adăugat "Bursucul".

Comenteaza