Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat

Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat
Partida din Supercupa României s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială care a afectat calitatea jocului de pe Cluj Arena, iar preşedintele Federației Române de Fotbal a anunţat o schimbare importantă în perspectiva meciului cu Muntenegru.





Răzvan Burleanu a declarat că a discutat cu autorităţile locale şi a cerut schimbarea suprafeţei de joc, astfel încât la primul meci din preliminariile Campionatului Mondial naţionala României să poată evolua pe un gazon impecabil.

"Gazonul trebuie neapărat înlocuit, nu putem juca împotriva Muntenegrului pe o asemenea suprafaţă. Mai ales că tot pe acest stadion vom avea parte de un concert, aşa încât suprafaţa de joc va fi distrusă. Am vorbit deja cu autorităţile locale şi am primit garanţii că vom avea parte de schimbarea suprafeţei de joc", a declarat Burleanu, citat de Prosport.

România - Muntenegru se va disputa pe 4 septembrie, la Cluj, şi va fi prima partidă din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia. Meciul va reprezenta şi debutul lui Christoph Daum pe banca selecţionatei "tricolore".

Starea gazonului de pe Cluj Arena a fost criticată, înaintea meciului România - Spania, din primăvară, și de către fostul selecționer, Anghel Iordănescu. Directorul societății Cluj Arena, Radu Raţiu, declara atunci că a investit 50.000 de lei în refacerea gazonului. 

Comenteaza