George Florescu, de pe Stade de France, la Galda, acolo unde noroiul era deasupra gleznei. Poveşti inedite din Liga 3

George Florescu, de pe Stade de France, la Galda, acolo unde noroiul era deasupra gleznei.  Poveşti inedite din Liga 3
Ligile inferioare din România continuă să surprindă prin intermediul poveştilor spuse chiar de fotbaliştii care îşi rup uneori picioarele pe cele mai vitrege terenuri. Jucătorul lui "U" Cluj, George Floescu a povestit care a fost cea mai şocantă întâmplare din Liga 3.

În prezent, George Florescu pune umărul la promovarea Universităţii Cluj din Liga 3. Ajuns la 33 de ani, mijlocaşul dă o mână de ajutor echipei sale de suflet, dar a găsit şi minusurile aventurii sale.

Acesta şi-a amintit de un episod amuzant petrecut în campionat: "În ultima etapă, la Galda, noroiul era deasupra gleznei, apoi "bădiţă Ilie" avea coteţul de porci lângă terenul de la Tăşnad (râde). Acum râdem, dar încercăm să facem analize după meciuri şi ne-a pus filmarea şi guiţa porcul. Era ciudat. Sunt lucruri inedite, dar cam asta e situaţia în ligile inferioare", a declarat Florescu pentru ProSport.

Florescu are 11 selecţii în naţionala României şi un gol marcat pentru tricolori. Cu naţionala, mijlocaşul a evoluat şi în înfrângerea scor 0-2 în faţa Franţei, pe Stade de Fance, din preliminariile EURO 2012.

De-a lungul carierei, Florescu a evoluat la: U Cluj, Sheriff Tiraspol, Tligu-Tiras Tiraspol, Torpedo Moscova, Midtjtlland, Alania, Arsenal Kiev, Astra, Dinamo Moscova, Gabala şi Omonia Nicosia.

Comenteaza