George Ogăraru: "Suporterii să fie alături de echipa lor"

George Ogăraru:
Tânărul antrenor al Universităţii Cluj a cerut susţinere din partea fanilor la mult aşteptatul derby contra celor de la CFR Cluj.

George Ogăraru are nevoie de un rezultat pozitiv în Gruia pentru a se reabilita în faţa propriilor suporteri.

„Meciul cu CFR, binenţeles e un derby. De când am venit la Cluj se vorbeşte doar despre acest meci şi toată lumea pare a fi concentrată doar pe acest meci. Toată lumea este concentrată şi pregătită. Aş fi vrut să fim pregătiţi şi mai bine fizic pentru acest meci pentru că ieri a trebuit să jucăm mai multe minute decât ne-am propus şi încercăm să ne recuperăm jucătorii. Ei îşi dorec foarte mult să joace şi să câştige acest derby şi odată întâmplat acest lucru şi relaţia cu suporterii o să se îmbunătăţească. Pentru mine personal e o mare bucurie ca să pot juca cu stadionul plin şi cred că şi pentru suporteri de asemenea. Eu cred că într-un derby forţele cumva se egalează. Şi sper să obţinem o victorie. Nu simt nici o presiune. Am preluat o echipă din mers. Petrec foarte mult timp să-i dau amprenta mea şi să o ajut să câştige, să-şi îndelinească obiectivul”, a spus antrenorul.

Ogăraru a vorbit şi despre relaţia lui cu galeria “studenţilor” care i-a cerut demisia la ultimele două partide: acasă cu Craiova şi în meciul din Cupa României de la Oradea.

“Am văzut care este atitudinea suporterilor. Se pare că sunt nişte lucruri care s-au întâmplat aici dinainte să vine eu. Am picat cumva la mijloc, dar ca prin munca pe care o voi depune aici la echipă nu am venit să stau degeaba. Mă refer la ce se tot aude scandându-se prin tribune. Cu siguranţa că un rezultat pozitiv schimbă multe aici la U Cluj. Este un avantaj să ai suporterii alături de tine mai ales în meciurile acestea. Eu mă bucur, cred că şi jucătorii. Eu m-am bucurat că pe parcursul jocului şi-au încurajat echipa. La sfârşit ceea ce s-a întâmplat nu vreau să comentez acest lucru. Fiecare are dreptul să facă ceea ce vrea. Ei n-au încercat să comunice cu mine înainte de a striga demisia. Să fie alături de echipa lor pentru că suporterii unei echipe pot să ajute foarte mult echipa sau poate să-i facă şi mult rău.  Cum am jucat noi cu Craiova e de condamnat şi dacă suporterii au fost supăraţi lucrul acesta nu e de condamnat", e de părere tânărul antrenor.

Tehnicianul a vorbit şi despre rivala din oraş, CFR Cluj.

"Este o echipă puternică care în momentul de faţă joacă ceea ce şi-a propus antrenorul. După mai multe luni de lucrat împreună, cred că au ajuns acolo unde şi-au dorit. Orice muncă necesită timp şi rezultatele de asemenea." 

Comenteaza