Gest unic făcut de suporterii lui „U”: „Dar din dar se face Rai!”

Gest unic făcut de suporterii lui „U”: „Dar din dar se face Rai!”
Suporterii Universităţii au intrat din nou în istoria fotbalului cu un gest mai puţin întâlnit, dar demn de toată lauda. Fanii au strâns suma de 6600 de lei, iar la finalul derby-ului cu CFR un reprezentant al galeriei a mers la vestiare cu banii pentru a-i înmâna jucătorilor, neplătiţi de mai bine de trei luni.

Directorul sportiv al Universităţii, Aurelian Babuţan, spune că s-a consultat cu fotbaliştii, iar suma ar putea fi direcţionată către o casă de copii.

„Prin gestul lor m-au lăsat fără cuvinte, chiar nu am ştiut ce să spun. Mi-au dat lacrimile, aproape. Eu m-am ferit să folosesc cuvinte mari până acum, dar pot să spun cu mâna pe inimă că am descoperit ce înseamnă „U" cu adevărat. Echipa aceasta mi-a intrat în suflet, şi indiferent ce se va întâmpla pe mai departe, locul meu în peluză, alături de suporteri, nu mi-l poate lua nimeni. Am vorbit cu jucătorii, erau foarte emoţionaţi şi ei de ceea ce au făcut fanii, şi am decis împreună ca banii să meargă către o casă de copii sau către un azil de bătrâni. E şi perioada Sărbătorilor de Iarnă şi dar din dar se face Rai. Există oameni cu probleme mai mari decât ale noastre", a spus Aurelian Babuţan. Fanii au strâns suma de 6600 de lei, aproximativ 1500 de euro, în timpul săptămânii premergătoare derby-ului, dar şi în timpul partidei cu CFR Cluj. „Am venit să-i îmbărbătăm cât de cât după meci. Am strâns nişte bani în peluză, cât a putut fiecare. Noi suntem uniţi şi alături de echipă indiferent că jucăm în A, în B sau în C", a explicat unul dintre reprezentanţii galeriei.

 

Etichete
Comenteaza