Ghinioane în lanţ pentru Marişca: abandonează Raliul Clujului după ce maşina i-a luat foc

Ghinioane în lanţ pentru Marişca: abandonează Raliul Clujului după ce maşina i-a luat foc
După peripeţiile avute de la startul Raliului Clujului - Transilvania Rally, echipajul Bogdan Marişca şi Sebastian Itu au avut parte de cireaşa de pe tor astăzi, în cadrul unei probe speciale, maşina luându-le foc, astfel că nu mai pot continua concursul.

"În cadrul unei probe speciale, în zona Dângău, maşina le-a luat foc şi nu mai pot continua. Mai întâi a avut probleme joi la teste, iar la inaugurare a venit fără maşină deoarece era în reparaţii. Iari a fost problema de la Polus, când efectiv anvelopa i-a sărit", a explicat Irina Mancaş, reprezentantul de relaţii publice al Raliului Clujului.

De precizat că Bogdan Marişca este şi organizator al Raliului Clujului, însă PR-ul evenimentului a precizat că acest lucru nu are legătură cu probelmele avute, "Şi în trecut s-a ocupat de organizare, nu e asta o problemă", a menţionat Mancaş.

Amintim, tot astăzi, membrii unui echipaj maghiar au suferit un accident în cadrul probei speciale Tarniţa, pilotul pierzându-şi cunoştinţa pe moment, revenindu-şi în momentul când echipajul SMURD a ajuns la el, urmând să efectueze un control neurologic.

Comenteaza