Giurgiu crede în Naționala lui Daum. Ce pronostic a dat pentru meciul cu Danemarca

Giurgiu crede în Naționala lui Daum. Ce pronostic a dat pentru meciul cu Danemarca
Căpitanul lui "U" Cluj, Gabriel Giurgiu, crede într-o victorie a României în fața Danemarcei, acesta dând și un pronostic pentru meciul de pe Cluj Arena.

Mijlocașul de 34 ani se așteaptă la o partidă dificilă și afirmă că victoria e cea mai bună variantă pentru "tricolori" ca să rămână în cursa pentru Mondialul din 2018.

"Va fi un meci foarte greu pentru noi, Danemarca are în componență jucători buni. Dar eu sper să câștigăm toate cele trei puncte, pentru că un eșec sau semieșec ne-ar îndepărta de calificare. Trebuie să avem încredere și să sperăm că vom reuși să câștigăm.

S-au vândut toate biletele și o să fie o atmosferă frumoasă. Important e să fim un grup unit, să punem presiune pe danezi. Sper că vom reuși să câștigăm la un gol diferență, numai să marcăm. Avem jucători buni, de valoare și cred că putem", a spus Gabriel Giurgiu, pentru ZIUA de CLUJ.

Giurgiu are 2 selecții în echipa națională, în amicalele cu Brazilia (0-1) și Paraguay (0-2), care s-au disputat în iunie 2011. România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

Grupa E, clasament:

1. Polonia - 10 puncte
2. Muntenegru - 7 puncte
3. Danemarca - 6 puncte
4. ROMÂNIA - 5 puncte
5. Armenia - 3 puncte
6. Kazahstan - 2 puncte

Comenteaza