Halep, înainte de Fed Cup la Cluj: "Nu am jucat contra Viktorijei Golubic, voi mai verifica jocul ei și voi face un plan de joc"

Halep, înainte de Fed Cup la Cluj: "Nu am jucat contra Viktorijei Golubic, voi mai verifica jocul ei și voi face un plan de joc"

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la BT Arena din Cluj-Napoca.

"Oricine ar fi jucat primul meci ar fi fost foarte bine. Fiecare dă ce are mai bun în Fed cup. Sper să fiu bine pe teren şi să câştig meciul. Sper să câștig fiecare meci pe care îl joc. Nu am jucat contra VViktorija Golubic, voi mai verifica jocul ei și voi face un plan de joc", a declarat Simona Halep. 

La rândul ei, Soran Cârstea, a spus: "Mă aşteptam să joc în weekend, având în vedere că eram a doua. Tot timpul am spus, căptianul decide, dar eu joc orice are nevoie echipa. Sunt aici pentru România". 

Irina Begu spune că va fi un meci greu cel cu Timea Bacsinszky. "Meciurile noastre au fost tot timpul strânse. Emoţiile sunt mari, aşa cum au spus fetele. Avem publicul de partea noastră şi vom încerca să jucăm cel mai bun tenis". 

Căpitanul nejucător al echipei naţional de Fed Cup vrea să urce treaptă cu treaptă. "Am ales-o pe Irina deşi e numărul 3 din echipa noastră. Cred că acest teren o avantajează se potrivete stiului ei. Ne gândim să abordăm toate cele 5 meciuri cu seriozitate". 

Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor la echipa României.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la BT Arena din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

Comenteaza