Halep revine la Cluj, pe terenul de tenis: "Vreau să jucăm la Cluj, îmi doresc foarte mult să fiu în echipă"

Halep revine la Cluj, pe terenul de tenis:
România va întâlni Elveţia în barajul de accedere în Grupa Mondială 1 din FED Cup, iar partida s-ar putea juca la Cluj-Napoca. De această dată, din echipa României ar putea face parte şi Simona Halep.

"Abia aştept să joc şi o să fiu 100% cu siguranţă. Nu o să mai accept nicio accidentare, pentru că îmi doresc foarte mult să fiu în echipă. Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină. Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel", a spus Halep, la Doha.

După succesul înregistrat în urma meciului România - Canada de weekend-ul trecut, primarul Clujului a propus Federației Române de Tenis (FRT) ca meciul de Cupa Davis și un posibil meci de Fed Cup să se dispute tot în Polivalentă.

"Vom face o ofertă de nerefuzat Federației de Tenis, de a pune la pachet meciurile din Cupa Davis și Fed Cup. Băieții vor juca cu Marocul și au șanse mari de a câștiga. După două săptămâni vor juca fetele.

Vom propune un pachet în care iubitorii de tenis să primească reducere dacă vin la ambele meciuri. Decizia aparține FRTi, noi vom fi deschiși să le organizăm la Cluj. Dincolo de vizibilitatea europeană și mondială a orașului e vorba de bani care vin în oraș", a declarat edilul Clujului.

În Cupa Davis, România se alfă în grupa Euro-Africană și va juca următorul meci împotriva Marocului. În ultima înfruntare tricolorii au învins echipa Luxemburgului, scor 4-1.

La Fed Cup, România e pe locul 10 mondial și are șansa de a accede în Grupa Mondială 1. Meciul cu Elveţia va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie. Amintim că fetele din echipa de Fed Cup au învins Canada, scor 3-1, în cea mai recentă partidă, disputată chiar la Cluj. Simona Halep a fost prezentă în tribune.

Comenteaza