Handbalistele Universității Cluj primesc vizita unei candidate la titlu în Liga Florilo

Handbalistele Universității Cluj primesc vizita unei candidate la titlu în Liga Florilo

Elevele lui Alin Bondar vor întâlni pe propriul teren, formația SCM Râmnicu Vâlcea, echipă ce se luptă pentru titlul de campioană, cu CSM București.

Cu doar patru meciuri castigate în acest sezon, clujencele știu ce va urma la finalul stagiunii, duelul de la baraj pentru menținerea în Liga Florilor. Până atunci, “studentele” vor mai avea parte de două partide, ambele pe teren propriu. Primul adversar va fi SCM Râmnicu Vâlcea, formație ce ocupă locul al doilea în clasament, la egalitate cu liderul CSM București. În tur, la începutul acestui an, vâlcencele s-au impus cu 30-25.

Alin Bondar a prefațat partida împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea. “Este un joc important pentru noi, nu din prisma locurilor pe care se află cele două echipe în clasament, ci pentru că avem ocazia să ne măsurăm forțele cu una dintre echipele bune ale campionatului. Sper ca la ora jocului să avem parte de tot lotul valid și să oferim un spectacol handbalistic celor ce vor fi alături de noi în Sala Horia Demian”, a declarat antrenorul.

Jocul dintre Universitatea Cluj și SCM Râmnicu Vâlcea se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00.

Comenteaza