Hora, de la CFR Cluj, condamnat la şase luni de închisoare

Hora, de la CFR Cluj, condamnat  la şase luni de închisoare
Mijlocaşul campioanei a primit o sentinţă de şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus maşina sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ioan Hora (foto centru), jucătorul campioanei CFR Cluj, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru pentru că a condus un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Mijlocaşul fusese condamnat în octombrie 2012 de către Judecătoria Cluj-Napoca, a făcut recurs, dar acesta a fost respins, Curtea de Apel menţinând condamnarea.

În urmă cu aproape doi ani, pe vremea când evolua la Gloria Bistriţa, după un meci de campionat, fotbalistul s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident în Cluj-Napoca. Hora a refuzat alcooltestul la faţa locului şi a încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori, declarând iniţial că a băut într-un bar. Şi-a schimbat ulterior declaraţia şi a mărturisit că a băut împreuna cu tatăl său înainte de a se urca în maşină, motiv pentru care s-a ales şi cu un dosar pentru mărturie mincinoasă.

Pedeapsa de şase luni de închisoare cu suspendare este condiţionată pe o perioadă de doi ani. Ioan Hora (24 de ani) nu are viaţă uşoară nici din punct de vedere professional, fiind mai mereu rezervă la CFR Cluj. Fotbalistul ar putea chiar să plece în această pauză competiţională la o altă formaţie. Înainte de a se transfera la CFR, Hora a mai jucat la UTA Arad şi la Gloria Bistriţa. (D.S.) 7

 

Comenteaza