Hora, titular în decisivul tineretului cu Anglia. Meciul începe la 14.30

Hora, titular în decisivul tineretului cu Anglia. Meciul începe la 14.30
Fotbalistul CFR-ului, Ioan Hora, este titluar în naţionala Under 21 a României, în meciul pe care îl va disputa astăzi de la ora 14.30, la Botoşani, cu Anglia, decisiv poentru calificartea la Euro 2011. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1.
România va începe în formula: Silviu Lung – Cornel Râpă, Paul Papp, Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, - Florin Gardoş, Eric Bicfalvi - Ioan Hora, Sabrin Sburlea, Gabriel Torje - Marius Alexe. Antrenor: Emil săndoi.

Anglia va alinia următorul 11: Fielding - Mancienne, Smalling, Jones, Bertrand - Muamba, Henderson - Cleverley, Sturridge, Rose - Welbeck. Antrenor: Stuart Pearce.

De la englezi lipseşte cel mai titrat jucător care a evoluat în manşa tur, Wilshere, convocat la naţionala mare a Angliei, pentru meciul cu Muntenegru.

Din naţionala României principalii absenţi sunt Liviu Ganea, Răduţ şi Mihai Costea. Tot accidentaţi sunt şi Măţei şi Chipciu.

În manşa tur, Anglia a învins cu 2-1, astfel că pentru a obţine calificarea tricolorii au nevoie astăzi de o victorie, fie cu 1-0, sau la două goluri diferenţă.



Comenteaza