Şi-au spulberat rivala: "U" BT Mobitelco a câştigat categoric derby-ul Ardealului

Şi-au spulberat rivala:
Într-unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului, baschetbaliştii clujenii au reuşit să învingă fără drept de apel în clasicul Transilvaniei, 92-68 contra CSU Sibiu.

Echilibrul s-a menţinut doar în primul sfert, adjudecat la limită de "U", 20-18. Dorin Pintea l-a citit pe fostul său "principal", Miodrag Perisic, şi l-a trimis pe Kubuorovic să facă marcaj om la om la Ceskovic. Conducătorul de joc al Sibiului a fost anihilat perfect, iar angrenajul "albaştrilor" s-a prăbuşit. "U" a defilat pe teren, până la final, "studenţii" reuşind şi faze spectacol, încheiate prin slam-dunkuri de Hargrove sau Sparks. Primul a reuşit să-şi treacă în cont 19 puncte, fiind cel mai bun marcator al gazdelor, fiind urmat de Kubuorovic cu 18 şi Cuic 13. Josh Sparks a marcat 12 puncte, dar a reuşit şi 11 recuperări pentru primul său "double-double" al anului. De partea cealaltă, Ceskovic, cu 15 puncte, a fost cel mai bun marcator al liderului Ligii Naţionale. 

"U" Mobitelco se află pe locul patru în clasament, cu 29 de puncte, la egalitate cu BC Mureş, echipa de pe locul trei. Clasamentul este condus în continuare de CSU Sibiu, cu 30 de puncte, formaţia ardeleană având acelaşi număr de puncte ca şi CSU Ploieşti, locul secund. 

În următoarea etapă, "studenţii" vor întâlni, în deplasare, pe BC Timba Timişoara. 

Etichete
Comenteaza