Încă un fundaş la "U" Cluj

Încă un fundaş la
Universitatea Cluj a mai perfectat încă un transfer, după ce la începutul săptămânii l-au achiziţionat pe Gil Bahia. Este vorba despre un fotbalist de culoare care poate evolua pe ambele benzi ale terenului cât şi în defensivă.

Narcisse Bambara din Burkina Faso este noua achiziţie a "studenţilor". În trecut a evoluat în Liga I la Concordia Chiajna 42 de meciuri şi a marcat un gol În acest moment Universitatea Cluj are opt fundaşi: Doru Bratu, Dina Skvorc, Diaranke Fofana, Ionuţ Tîrnăcop, Petar Jovanovici, Ioan Neag, Ducu Ninu, Narcisse Bambara.

"Apărătorul burkinabez, Narcisse Bambara, a semnat azi un contract valabil pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj. Bambara, în vârstă de 25 de ani, evoluează atât ca şi fundaş de bandă, pe ambele părţi ale terenului, cât şi ca apărător central, iar în ultimele două sezoane a fost om de bază al Concordiei Chiajna. Noul nostru jucător are 42 de meciuri în Liga I, şi un gol marcat, bifând şi alte cinci selecţii la echipa naţională a statului Burkina Faso", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Narcisse Bambara

Data naşterii: 23 iunie 1989

Locul naşterii: Ouagadougou, Burkina Faso

Vârsta: 25 de ani

Înălţime: 189 cm

Greutate: 82 kg

Picior: stâng

Echipe în carieră: Concordia Chiajna

 

 

Comenteaza