Încep sferturile Europa League. Stanciu și Chipciu îl înfruntă pe Ibrahimovic în Anderlecht - Manchester United. Unde vezi meciurile LIVE

Încep sferturile Europa League. Stanciu și Chipciu îl înfruntă pe Ibrahimovic în Anderlecht - Manchester United. Unde vezi meciurile LIVE
Astăzi se vor disputa meciurile din prima manșă a sferturilor Europa League. Partida dintre Anderlecht, unde evoluează românii Stanciu și Chipciu, și vedetele lui Manchester United, Ibrahimovic, Pogba sau Fellaini, va fi capul de afiș al serii.

Anderlecht și Manchester United se întâlnesc în această seară, de la ora 22:00, pe Constant Vanden Stock Stadium, din Bruxelles. Trupa lui Nicușor Stanciu și a lui Alex Chipciu a eliminat-o în optimi pe Apoel Nicosia (Cipru) după două victorii la scor identic, 1-0, primul meci fiind câștigat chiar din golul lui Stanciu. "Diavolii roșii" au trecut de FC Rostov. În tur, echipa antrenată de Jose Mourinho a remizat pe terenul rușilor, scor 1-1, dar în returul de pe Old Trafford s-a impus cu 1-0 după reușita lui Juan Mata.

Tot în această seară, Lyon va primi vizita lui Beșiktaș. Francezii au ajuns în sferturi după o dublă senzațională cu AS Roma. În prima manșă, elevii lui Bruno Génésio au câștigat cu 4-2 în fața formației antrenate de Luciano Spalletti, în timp ce returul de pe Stadio Olimpico a fost adjudecat de italieni cu 2-1. De partea cealaltă, campioana Turciei s-a calificat în sferturi după 3-1 și 2-1 cu Hapoel Be'er Sheva (Israel).

Un alt duel interesant va fi cel dintre Ajax Amsterdam și Schalke 04, de pe Amsterdam Arena. Olandezii au scos-o în faza precedentă pe FC Copenhaga cu scorul general de 3-2. În tur, danezii au învins cu 2-1 pe Parken Stadium, dar Ajax a răsturnat soarta calificării o săptămână mai târziu, câștigând cu 2-0 prin golurile lui Bertrand Traore și Kasper Dolberg (penalty). La rândul ei, Schalke a eliminat-o surprinzător pe una dintre rivalele din Bundesliga, Borussia Mochengladbach. După 1-1 în prima manșă, Schalke a reușit să meargă mai departe după cele două goluri în deplasare înscrise în retur. De menționat că la pauza meciului din manșa secundă, Mochengladbach conducea cu 2-0.

Tabelul va fi completat de meciul dintre Celta Vigo și Genk. Ambele echipe s-au calificat lejer în această fază, spaniolii trecând de FK Krasnodar (2-1 și 2-0), în timp ce belgienii au eliminat-o pe Gent (5-2, 1-1).

Programul și televizările meciurilor:

Anderlecht - Manchester United (ora 22:00, ProTV și Dolcesport 1)
Ajax - Schalke (ora 22:00, Dolcesport 2)
Lyon - Beșiktaș (ora 22:00, Dolcesport 3)
Celta Vigo - Genk (ora 22:00, Dolcesport 4)

Comenteaza