Iordănescu: Jucătorii au caracter; aveam un pic de teamă să nu intre într-o zonă de automulţumire

Iordănescu: Jucătorii au caracter; aveam un pic de teamă să nu intre într-o zonă de automulţumire

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat că jucătorii săi au arătat că au caracter şi au conştientizat importanşa jocului cu CS Universitatea Craiova.

"Era important şi pentru mine, pentru echipă, pentru club, pentru suporteri, să debutăm cu dreptul. Băieţii au conştientizat importanţa jocului. Aveam un pic de teamă să nu intre într-o zonă de automulţumire. Au dovedit caracter, sunt mândru să antrenez jucători cu atâta calitate. Echipa a răspuns bine. Am început bine prima repriză, ne-am creat ocazii. În partea a doua a primei reprize ne-am mai pierdut ritmul. La pauză cred că am reuşit să punem la punct anumite lucruri şi repriza doua am controlat-o în mare măsură şi până la urmă victoria este meritat. Şi cei care au început jocul şi cei care au intrat au făcut-o bine. Am jucători cu multă valoare, cu mult caracter", a spus Iordănescu la Digi Sport.

El a menţionat şi meritele fostului antrenor al echipei CFR Cluj, Dan Petrescu: "Dan Petrescu a avut rolul pe care l-a avut, suntem şi datorită lui aici".

Iordănescu a mai spus că gruparea la care este acum este una stabilă financiar. "Nu e cazul ca alte cluburi să se îngrijoreze de situaţia noastră, suntem stabili. Este un club extrem de solid din toate punctele de vedere", a adăugat tehnicianul.

 

Comenteaza