Iuliu Mureşan: "Nu vrem să vorbim despre titlu"

Iuliu Mureşan:
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, încă nu vrea să se gândească la titlul de campioană a României până la sfârşitul turului, în funcţie de locul ocupat în clasament şi de bugetul de care va dispune echipa.

"Locul doi arată bine. Suntem la două puncte de Steaua, i-am întrecut pe Astra, acum să vedem ce face Petrolul. E ceea ce ne-am dorit şi ne dorim în continuare. Vrem să câştigăm fiecare partidă şi podiumul. Dacă reuşim, va fi extraordinar până în iarnă, că atunci vom redimensiona toată filozofia. Nu vreau să vorbim de titlu până se termină turul. Vom vedea ce buget vom avea şi ce transferuri vom putea face", a spus Mureşan. 

Referitor la partida câştigată categoric contra Astrei Giurgiu, preşedintele s-a declarat foarte fericit, dar a rămas cu un gust amar după accidentarea lui Deac.

"Am câştigat categoric, cum ne-am dorit. Miriuţă a fost finuţ când a zis că şi un egal e bun, dar şi-au dorit victoria şi el, şi echipa şi s-a văzut în seara aceasta. Am jucat foarte bine. Prima repriză am dominat-o clar, am avut ocazii, am dat două goluri. Echipa a jucat după chipul şi asemănarea lui Miriuţă, o echipă care luptă pentru fiecare minge, care luptă cu multă determinare şi voinţă şi am câştigat meritat.

Din păcate, Ciprian Deac s-a accidentat şi vom afla doar luni, când va face un RMN, cât de grav este. Mă bucur că atacanţii au dat gol, mă bucur că a dat gol Tade. Noi căutam vârf şi am adus vârf, dar îl avem pe Tade care este extraordinar. Toată echipa a jucat bine. Îi felicit pe toţi, nu vreau să remarc pe nimeni. În mod special vreau să remarc echipa şi pe Vasile Miriuţă care sunt fantastici. Eu zic că a fost un arbitraj corect", a mai declarat Mureşan.

 

Comenteaza