Juniorii Universității Cluj, oferiți drept model de către suporteri. Mesaj către liderii din administrație: “Renunțați la ipocrizie și munciți așa cum copiii ăștia vă dau exemplu”

Juniorii Universității Cluj, oferiți drept model de către suporteri. Mesaj către liderii din administrație: “Renunțați la ipocrizie și munciți așa cum copiii ăștia vă dau exemplu”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipele U19 și U17 ale clubului clujean au reușit, la finalul săptămânii trecute, calificarea în finala Ligii Elitelor.

Dacă echipa de seniori a suferit în finalul play-off-ului și a obținut doar un loc de baraj, juniorii Universității Cluj au impresionat în ultimele săptămâni. Atât echipa U19, cât și cea U17 s-au calificat în finala Ligii Elitelor, unde îi așteaptă dueluri cu Csikszereda, respectiv Universitatea Craiova.

Performanța nu a trecut neobservată, iar suporterii i-au lăudat și i-au dat exemplu pe juniori pentru pasiunea și pentru modul în care reușescă să obțină rezultate notabile în fiecare an.

“Copiii și juniorii crescuți de Universitatea Cluj fac istorie în Liga Elitelor la toate grupele de vârstă! Joacă finale și își domină adversarii în întreceri sportive și prin luptă dârză și dreaptă înving. Copiii Universității, antrenorii și mentorii lor muncesc și luptă cu onoare într-un sport în care performanța este umbrită de oportunism și ignoranță.

Realizările lor sunt cu atât mai mari și mai demne de respect! Vă iubim copii! Suntem mândri de voi!

Ăsta-i viitorul! Ei sunt copiii care visează curat și sincer la performanță și dovedesc că o fac justificat.

Ei muncesc mai mult decăt cei mari, sunt mai sinceri și mai dedicați principiilor sănătoase, decât orice politician ieșit la vânătoare de voturi. Pe copiii ăștia îi ignoră președinți de Federație de fotbal veniți în vizite ”oficiale” la Cluj, sunt ignorați de Președinte de Consiliu Județean obsedat de imagine, de Primar pierdut printre betoane si tuneluri de metrou, ș.a.m.d..

VISELE LOR SUNT CELE CARE MERITĂ ATENȚIA NOASTRĂ ACUM, NU ILUZIILE PARANOICE ALE UNOR SCURSURI POLITICE OPORTUNISTE ÎNFIPTE LA CIOLAN DE PREA MULT TIMP!

Peste tot în județ dispar baze sportive, se degradează sau se construiesc alte afaceri peste ele, sălile de sport se inaugurează înainte de alegeri și se închid după numărătoarea voturilor. 

În tot județul vă lăudați cu o perlă a coroanei, însă coroana este demult vândută de voi la fier vechi, iar perla se degradează la propriu ca orice clădire prost administrată fie ea și-n centrul Clujului.

Renunțați la ipocrizie și munciți așa cum copiii ăștia vă dau exemplu!”, e mesajul transmis de fani.

Comenteaza